Serviicile Noastre

Echipa Trans Polosam îți asigură un transport sigur, ușor, confortabil și civilizat, cu autocare noi, modern utilate.

Curse zilnice interjudețene

Operăm zilnic curse interjudețene: Iași-Onești-Codlea-Deva, Iași-Sibiu, Iași-Brăila-Constanța-Mangalia și Iași-Roman. Dacă aceste localități sunt în interesul tău și îți dorești o programare, accesează pagina Cumpără Bilet.

Curse zilnice județene

Operăm zilnic curse județene: Iași-Bosia-Ungheni, Iași-Răducăneni-Gorban. Dacă plănuiești un drum spre aceste localități, asigură-te că beneficiezi de un transport confortabil cu Trans Polosam. Intră pe pagina Cumpără Bilet.

Închirieri de mijloace de transport

Asigurăm închirierea de mijloace de transport pentru orice tip de eveniment și orice program, atât pentru curse naționale, cât și internaționale. Circuite turistice interne, în străinătate, transport business, team building-uri, nunți, botezuri, excursii, tabere, suntem pregătiți să acoperim orice nevoie. Parcul nostru auto include microbuze și autocare de la 8, la 58 locuri. Dacă ai nevoie să închiriezi unui autocar, intră pe pagina Închirieri.

De ce să alegi Trans Polosam?

Cu o vechime de peste 10 ani în domeniul transportului de persoane, îți punem la dispoziție o gamă servicii care îți acoperă nevoile, fie că este vorba despre curse județene, interjudețene sau închirieri de autocare. De ce să călătorești cu noi? Seriozitatea, siguranța, confortul și prețurile corecte, raportate la calitatea serviciilor, sunt câteva dintre criteriile care ne diferențiază!

Parcul nostru auto

Îți punem la dispoziție 22 de vehicule noi. 80% din parcul nostru auto are anul de fabricație între 2017 și 2019. Fie că ai nevoie de un microbuz cu 8 locuri, fie că ai nevoie de câteva autocare cu 50 de locuri, noi ne vom asigura că vei avea parte de călătorii rapide și sigure. Printre tipurile de mașini pe care le deținem, enumerăm: Mercedes Vito, Intouro, Sprinter, Citaro, Iveco Dyparro, Setra S 415.

Cursele noastre

Am făcut o selecție de 6 curse județene și interjudețene care să te ajute să ajungi mai rapid la cei dragi sau în locurile în care ai nevoie să fii. Cursele noastre sunt zilnice, cu peste 3000 km rulați pe zi, cu cele 12 mașini care se află zilnic, în mișcare. Îți punem la dispoziție 14 șoferi profesioniști și ne mândrim cu peste 50 000 de clienți fericiți pe an. Suntem aici pentru o colaborare de lungă durată.

Îți punem la dispoziție o echipă de șoferi auto profesioniști

Șoferii Trans Polosam au minimum 3 ani de experiență în conducerea autocarelor, dețin atestat de transport de persoane, iar avizele medicale și psihologice sunt efectuate anual.

Blog

Citește despre ultimele noutăți despre cursele noastre, parcul auto disponibil și progamul nostru.

Prețurile noastre?

Îți garantăm faptul că prețurile noastre sunt calculate în funcție de calitatea serviciilor oferite și sunt negociabile, în funcție de durata și totalul de kilometri. Îți dorim călătorie plăcută!
Cere ofertă!