5 motive pentru care să călătorești cu Trans Polosam

Dacă locuiești în Iași, sau în împrejurimi, trebuie să știi că îți punem la dispoziție servicii de calitate, oferite de o echipă profesionistă. Te invităm să descoperi cele 5 motive pentru care să călătorești cu noi:

1. Curse zilnice

Primul motiv pentru care să călătorești cu noi este diversitatea curselor zilnice. Am făcut o selecție de curse județene și interjudețene care să te ajute să ajungi rapid și în siguranță aproape de cei dragi ție sau de locurile în care ai nevoie să fii. Cursele pe care acționăm zilnic sunt: Iași-Onești-Codlea-Deva, Iași-Sibiu, Iași-Brăila-Constanța-Mangalia și Iași-Roman, Iași-Bosia-Ungheni, Iași-Răducăneni-Gorban. Dacă plănuiești un drum spre aceste localități, asigură-te că beneficiezi de un transport modern cu Trans Polosam.

2. Serviciul de închirieri autocare

Al doilea motiv pentru care să alegi firma noastră de trasport este serviciul de închirieri autocare. Mașinile pe care ți le punem la dispoziție acoperă diverse nevoi care îți ies în cale. Fie că îți dorești să transporți un număr mare de oameni către un eveniment important din viața ta, sau organizezi o tabără sau o excursie, fie că vrei să organizezi o călătorie business și ai nevoie de o mașină de maximum 8 locuri, Trans Polosam îți asigură autocarul sau microbuzul de care ai nevoie, la un preț corect și negociabil, în funcție de kilometri și timp.

3. Șoferi profesioniști

Un alt motiv bun pentru care să ne alegi este echipa de șoferi profesioniști pe care ți-o punem la dispoziție, indiferent de serviciul ales. Șoferii Trans Polosam au minimum 3 ani experiență în conducerea autocarelor, dețin atestat de transport de persoane, iar avizele medicale și psihologice sunt efectuate anual. Așadar, siguranța este cuvântul care ne definește.

4. Parcul auto modern

Al patrulea motiv pentru care ar trebui să alegi Trans Polosam este parcul auto de care dispunem. 80% din parcul nostru auto are anul de fabricație între 2017 și 2019. Îți punem la dispoziție de la microbuze cu 8 locuri, până la autocare de peste 50 de locuri. Confortul tău este motivul pentru care existăm pe piață.

5. Experiență de peste 10 ani

Ultimul motiv pentru care să călătorești alături de noi este experiența de peste 15 ani pe care am dobândit-o. În tot acest timp am înțeles ce înseamnă să lucrezi cu publicul, am înțeles perfect ce înseamnă să oferi servicii de calitate și am investit constant în angajați de valoare și într-un parc auto modern și confortabil.

De ce să călătorești cu noi? Seriozitatea, siguranța, confortul și prețurile corecte, raportate la calitatea serviciilor, sunt câteva dintre criteriile care ne diferențiază! Suntem aici pentru o colaborare pe termen lung.

Ne pare bine de cunoștință și sperăm să ne întâlnim în curând într-unul dintre autocarele noastre!