FAQ

Câte piese de bagaj pot lua la bordul mașinii?

În general, biletele de calatorie includ transport gratuit pentru:

– Bagaj de mână: un bagaj de dimensiuni mici, este admis la transport în autocar, ca bagaj de mână. Bagajele de mână trebuie depozitate în spațiile special amenajate din autocar (nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele), pentru confortul tuturor călătorilor din mijlocul de transport.

– Bagaj de cală: acesta nu trebuie să depasească 25 kg și trebuie depozitat în locul special conceput pentru acestea.

Cum pot rezerva un bilet?

Este cel mai simplu să rezervi călătoria direct de pe site-ul nostru, la secțiunea CUMPĂRĂ BILETE. Poți rezerva, de asemenea, călătoriile tale telefonic, apelând la dispeceratul +4-0745-05.04.03

Cum pot modifica/renunța la un bilet Trans Polosam?

În primul rând, în calitate de călător, trebuie să verifici cu atenție daca biletul tău are înscrise corect datele tale de identificare, precum orarul și data călătoriei. Daca vrei să renunți la călătorie, ne poți contacta la numărul de telefon +4-0745-05.04.03 sau la adresa de e-mail  office@polosam.ro.

Se fac pauze pe traseu?

Pe toată cursa se fac pauze cumulat 60 minute.

De unde urc? De unde cobor?

Vă rug consultați sectiunea Informații traseu.

Imi primesc banii înapoi dacă nu reușesc să prind autocarul?

Nefiind responsabili de întârzierile provocate de companiile aeriene sau de orice altă natură, noi facem tot posibilul să preluăm pasagerii, atât cu bilete achitate cât și cu rezervări. Suntem totuși constrânși de respectarea unui grafic de circulație și nu putem modifica ora de plecare, indiferent de situație.

Animale de companie?

Trans Polosam acceptă transportul animalelor de companie de talie mică (maxim 3kg) în cușca specială de transport, pe baza unei taxe suplimentare de 40 lei. Momentan acest serviciu nu este disponibil on-line si se poate adauga doar telefonic de către operatorii noștri.

Pot lua și bagaje voluminoase?

Se admit gratuit la transport un bagaj de cală/persoană, cu dimensiunile 100x80x30 cm (maxim 30kg) și un bagaj de mână în limita a 5 kg. Dacă doriți să transportați mai multe piese de bagaj sau acestea depășesc dimensiunile maxime admise, vă rugăm să luați legătura cu agentia.

Nu găsești răspunsul aici? Contactează-ne!

Nume *

Telefon *

Email *

Subiect *

Mesaj

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.