Termeni și condiții

Termeni și condiții

Condiții generale

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.polosam.ro se aplică fiecărui utilizator în parte și presupun acceptarea în totalitate a acestora.

Accesul și utilizarea site-ului www.polosam.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor să găsească informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Transfero Turistic își rezervă dreptul de a face actualizări sau modificări ale acestor termeni și condiții, fără o notificare în prealabil. De asemenea, Trans Polosam SRL poate corecta eventualele omisiuni sau erori în afișare, ce pot surveni în urmă unor greșeli de dactilografiere, în cel mai scurt timp, de îndată ce i-au fost aduse la cunoștință. De aceea, rugăm utilizatorii să citească cu atenție termenii și condițiile de fiecare dată când accesează site-ul www.polosam.ro. Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

Modalităţi de plată

Pentru a deveni valid biletul, este obligatoriu ca plata acestuia să fie efectuată înainte de călătorie, fie online pe www.transfero.ro, fie la orice agenţie de turism colaboratoare cu firma noastră.

SC TRANS POLOSAM SRL

14.06.2019