Avantajele călătoriei cu autocarul pe rute județene sau interjudețene

Unul dintre avantajele călătoriei cu autocarul pe rutele pe care ți le punem la dispoziție este faptul că ajungi rapid la destinație. Programul nostru este foarte bine calculat, iar noi facem tot posibilul să te ducem cât mai repede posibil în locul în care trebuie să ajungi.

Un alt motiv pentru care să alegi autocarele noaste este confortul pe care ți-l punem la dispoziție. Autocarele noastre sunt noi și moderne, cu toate facilitățile de care ai nevoie. Aer condiționat, măsuță în scaun, cotiere, loc de bagaje, centuri de siguranță. Ne-am concentrat pe confortul tău în momentul în care am început acest serviciu de transport.
Călătorind cu cursele noastre județene și interjudețene, poți lăsa mașina personală acasă, așadar, nu mai trebuie să îți faci griji să cauți un loc de parcare, ieși mai ieftin și nu mai calculezi consumul mașinii tale sau prețul drumului spre destinația aleasă. Autocarele sunt cele mai eficiente din punct de vedere consum per pasager, așadar, aveți parte de o călătorie reușită, cu o daună mai mică asupra mediului.

Poți uita de condițiile nefavorabile din trenuri și de întârzierile nejustificate pe care acestea le întâmpină des. Călătorind cu microbuzul, ai parte de un transport modern.

Autocarele îți oferă posibilitatea de a călători în grup, cu familia sau prietenii, indiferent de numărul celor cu care vrei să plănuiești drumul. De asemenea, microbuzele vin cu unul sau doi șoferi profesioniști care vă sunt la dispoziție pe toată durata călătoriei. Vă asigurăm un mediu sigur, pentru un drum reușit.

Unele localități din România nu au acces la căile ferate, la transport maritim sau aerian, așadar, călătoria cu autocarul este soluția perfectă pentru cei care locuiesc în aceste zone sau pentru a te ajuta să ajungi chiar tu la ele și te scapă de cheltuieli suplimentare.

Călătorind cu autocarul, poți alege cum îți petreci acel timp. Fie că alegi să dormi, să te joci pe smartphone, să admiri peisajul și să-l fotografiezi, călătoria cu acest mijloc de transport este mult mai comodă decât cea la volanul mașinii tale.

Mai jos sunt cursele județene și interjudețene pe care ți le punem la dispoziție: Iași-Onești-Codlea-Deva, Iași-Onesti-Sibiu, Iași-Brăila-Constanța-Mangalia și Iași-Roman, Iași-Bosia-Ungheni, Iași-Răducăneni-Gorban. Dacă aceste destinații sunt de interes pentru tine, bucură-te de un transport modern alături de Trans Polosam. Cumpără-ți un bilet accesând pagina Cumpără Bilet.