Despre Trans Polosam

Suntem o companie de turism și transporturi de persoane cu peste 10 ani vechime.

DESPRE NOI

Trans Polosam

Această afacere de familie a început din dorința de a furniza clienților confortul, siguranța și rapiditatea de care au nevoie.

Seriozitatea și promptitudinea cu care răspundem tuturor solicitărilor sunt cartea noastră de vizită. Cu peste 10 ani de experiență, răspundem tuturor nevoilor clienților noștri cu competență, seriozitate și cu servicii calitative.

Serviciile Noastre

Asigurăm alternative moderne de trasport încă din anul 1993. Fie că alegi un traseu zilnic, județean, fie că alegi să închiriezi un autocar pentru o excursie internațională, suntem aici cu cele mai rentabile opțiuni.

Curse zilnice interjudețene

Operăm zilnic curse județene: Iași-Onești-Codlea-Deva, Iași-Sibiu, Iași-Brăila-Constanța-Mangalia și Iași-Roman. Dacă aceste localități sunt în interesul tău și îți dorești o programare, accesează pagina Cumpără Bilet.

Curse zilnice județene

Operăm zilnic curse interjudețene: Iași-Bosia-Ungheni, Iași-Răducăneni-Gorban. Dacă plănuiești un drum spre aceste localități, asigură-te că beneficiezi de un transport confortabil cu Trans Polosam. Intră pe pagina Cumpără Bilet.

Închirieri de mijloace de transport

Asigurăm închirierea de mijloace de transport pentru orice tip de eveniment și orice program. Parcul nostru auto include microbuze și autocare de la 8, la 58 locuri. Fie că ai nevoie de un autocar pentru o excursie școlară, fie pentru o nuntă, intră pe pagina Închirieri.

+50000
CLIENȚI FERICIȚI/AN
22
VEHICULE
+1000000
KM/AN
14
ȘOFERI PROFESIONIȘTI
MAȘINI NOI80%
SIGURANȚĂ ȘI CONFOR100%
CLIENȚI SATISFĂCUȚI95%
DORINȚA CLIENȚILOR DE A SE ÎNTOARCE LA SERVICIILE NOASTRE100%

De ce să alegi Trans Polosam?

Călătorind cu noi ai garanția unui drum confortabil și sigur.

Șoferii noștri profesioniști vor face tot posibilul ca distanțele dintre orașe să dispară rapid, iar facilitățile autocarelor și microbuzelor noastre te vor face să simți că ai parte de un serviciu de calitate. Suntem aici pentru o colaborare pe termen lung. Încântați de cunoștință!

Prețurile noastre?

Calculăm prețurile în funcție de calitatea serviciilor oferite. Negociem prețurile, în funcție de durata și totalul de kilometri. Așteptăm să faci cunoștință cu servicii de calitate.
Cere ofertă!