3 pași pentru un team building reușit. Primul? Transportul.

1. Transportul

Prima impresie e cea care contează cu adevărat într-un team building. Modalitatea de transport dă startul distracției sau al frustrărilor. Mijlocul de transport este primul semn că team buildingul va fi sau nu reușit.
Un autocar vechi, fără facilitățile de care participanții au nevoie, va seta o stare nefavorabilă, din care va fi greu să îi scoți. Dacă alegi să închiriezi un autocar de la Trans Polosam, ai garanția unui drum distractiv, dar, cel mai important, confortabil și sigur. Autocarele și microbuzele noastre sunt noi, 80% dintre ele având anul de fabricație între 2017 și 2019.
Fie că ai nevoie de un microbuz cu 8 locuri, fie că ai nevoie de câteva autocare cu 50 de locuri, noi ne vom asigura că vei avea parte de călătorii rapide și moderne. Printre tipurile de mașini pe care le deținem, enumerăm: Mercedes Vito, Intouro, Sprinter, Citaro, Iveco Dyparro, Setra S 415.

Un alt beneficiu al alegerii unui transport de calitate este siguranța de care participanții vor avea parte. Firma noastră îți va pune la dispoziție șoferi profesioniști, cu experiență, cu atestat de transport de persoane și avizele medicale și psihologice efectuate anual. Un drum cu peripeții nu trebuie inclus în lista de activități a team buildingului perfect!

2. Cazarea

Cel de-al doilea pas pentru ca team buildingul pe care îl organizezi să fie un succes, este cazarea. Orientează-te către un loc care să le ofere participanților intimitate. Evită să alegi o cazare la care să aibă acces multe alte persoane, care nu participă la activitățile organizate. Alege o pensiune sau un hotel, în funcție de numărul participanților. Fii atent la calitatea mâncării pe care acest loc o oferă.

3. Activitățile

Cel de-al treilea pas pentru un team building reușit sunt activitățile pe care le alegi. Găsește un echilibru între distacție și muncă. Ambele unesc oamenii și îi invită la socializare. Pregătește o petrecere reușită pentru seară, dar ziua antenează participanții cu sesiuni interesante care au legătură cu munca voastră de zi cu zi. Abordează aceste sesiuni într-un mod informal, pentru ca oamenii să nu simtă că fac aceeași treabă ca la birou, doar că într-un peisaj diferit.

Așadar, elementele principale pentru un team building reușit sunt transportul, cazarea și activitățile cu care îți întâmpini participanții. Caută cele mai convenabile soluții pentru ca oamenii tăi să aibă parte de o experiență memorabilă.

Pentru ca primul pas să fie un succes, apelează la Trans Polosam. Suntem alături de tine cu cele mai bune prețuri și cele mai moderne condiții pentru ca participanții la acest team building să se simtă perfect! Accesează pagina Închirieri și hai să începem o colaborare frumoasă!